Deeply Delineating Restoration

Im In A Hurry

Jag vågad till sist

Jag tänker ofta på hur mitt liv såg ut innan jag började på mitt jobb på Smarter Marketing. Jag satt fast på ett jobb jag inte trivdes med alls. Men med en trafikskadad man och tre barn så var det ett enormt stort steg att våga lämna det trygga jobbet jag hade och ta steget mot något nytt. För det är ju trots allt så att man vet vad man har men inte vad man får. Och trots att jag slutat trivas på arbetsplatsen sedan länge tyckte jag ändå att det var värt tryggheten att inte lämna det jag hade. Men tillslut blev jag övertalad att komma och prova på att jobba för dem och det har jag verkligen aldrig ångrat. Jag stortrivs. Så mycket att mitt arbete har blivit en passion. Jag känner mig så lyckligt lottad och faktiskt lite stolt över att  jag till sist hade modet att ta steget fullt ut och testa något nytt. När jag började hade de dessutom tjänster som man kunde ha hemifrån och det passade mig utmärkt eftersom att min ena dotter verkligen inte trivdes på dagis. Så att kunna jobba hemma ett par timmar och sedan hämta henne tidigt på dagis och ha tid att få rå om henne och vara delaktig i båda mina barns vardag var fantastiskt. Men i takt med att barnen växte och började skolan kunde också mitt arbete utvecklas och jag kunde ta större uppdrag och satsa mer på mitt arbete och att utveckla det jag ville göra. Så när jag er tillbaka på hur jag hade det innan med söndagsångest stor som en fotbollsplan till att jag inte kan sluta läsa mina mail ens när jag borde det är en sådan markant skillnad att jag inte kan tro att det är sant. Men jag är nöjd och glad.